White s-a întors recent dintr-un turneu prin Asia şi a început să transmită toate zvonurile pe care le-a auzit acolo. Aceste informaţii nu trebuie privite altfel decât ca nişte simple zvonuri. Sursele din cadrul lanţurilor de distribuţie pot fi înşelătoare şi neclare. Dar totuşi e interesant de auzit ce se mai vorbeşte în piaţă despre noul produs.

Acestea fiind spune, apariţia variantei ieftine de iPhone se zvoneşte deja de multă vreme şi numeroşi analişti şi reporteri spun la unison că acest lucru se va întâmpla în acest an.

„Da, o variantă low-cost de iPhone este în lucru şi este aşteptată pe piaţă din iulie. La târgul din China am avut oportunitatea de a interacţiona cu diferiţi furnizori şi vânzători, inclusiv cu cei care lucrează pentru Apple“, spune White.
„Sentimentul general din jurul Apple este că varianta ieftină şi iPhone 5S vor fi anunţate împreună în iunie şi vor fi lansate în iulie“.

Acesta se aşteaptă să aibă un ecran de dimensiuni similare cu iPhone 5, dar carcasa va fi curbată şi realizată din plastic colorat.

El mai anticipează un preţ de pornire de 400 de dolari, care nu este tocmai low-cost, dar ar ajuta la creşterea profitului Apple. Un iPhone normal costă de la 650 de dolari în sus.

SURSA: Business Insider