Startul Marii Restructurări din sectorul public, închiderea pe roşu a indicilor Bursei de Valori Bucureşti şi lansarea în România, luna viitoare, a Kia Cee’d sunt informaţiile orei pe site-urile de ştiri din .ro.

La sediul guvernului, miniştrii au dezvăluit, rând pe rând, care sunt măsurile de restructurare care vor fi luate în perioada următoare. Măsurile sunt oarecum asemănătoare, la aproape fiecare minister urmând să fie comasate o serie de agenţii, precum să şi concedieze o parte a personalului, scrie capital.ro.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat sedinta de tranzactionare de miercuri pe o scadere de 1,03%, rulajele de pe piata fiind de 5,70 milioane euro (24,08 milioane lei), anunţă zf.ro.

Kia Motors va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt modelul facelift Cee’d, care va aparea pe piata romaneasca in luna septembrie, dupa estimarile importatorului marcii pe plan local, relatează wall-street.ro.

Alte ştiri importante din economie

Ford urmăreşte creşterea cotei de piaţă în România (capital.ro)

ING Asigurari de Viata: venituri in scadere, dar profit brut de aproape trei ori mai mare, in prima jumatate a lui 2009 (hotnews.ro)

Indicii Bursei de la Bucuresti incheie ziua pe rosu (zf.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.