Primul anunţ alunei bănci care anunţă profit în creştere la 6 luni, aşteptata decizie a acţionarilor Flamingo legată de viitorul societăţii şi reacţia primarilor, care nu sunt de acord cu reducerea personalului cu 20%, sunt informaţiile momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

UniCredit Tiriac Bank a înregistrat un profit net de 181 de milioane de lei (42,79 mil. euro) în primele şase luni din acest an, ceea ce reprezintă o creştere anuală de 2% conform standardelor internaţionale de contabilitate, scrie wall-street.ro.

Primarii avertizează: reducerea personalui cu 20% va duce la proteste: în rândul angajaţilor de la Primării, care vor munci mai mult pe acelaşi salariu, şi în rândul cetăţenilor care vor face mai multe drumuri la ghişee. Edilii cer ca decizia să fie lăsată în seama lor, dezvăluie money.ro.

Conducerea retailerului IT&C Flamingo International a convocat pentru data de 17 august adunare generala in vederea aprobarii unei emisiuni de obligatiuni convertibile in actiuni in valoare de pana la 7 mil. euro. Pe ordinea de zi a adunarii generale se mai afla si posibilitatea ca acestia sa decida dizolvarea companiei, propunere realizata de fondul QVT, al doilea actionar al Flamingo, arată zf.ro.

Alte ştiri importante din economie

Topul celor mai scumpe 5 ceasuri din lume: Timpul costă bani. Foarte mulţi bani (money.ro)

64% dintre români nu au accesat niciodată Internetul (capital.ro)

Astra: Profit aproape dublu in S1, de 5,4 mil. lei (dailybusiness.ro)

Oamenii de afaceri se opun din nou majorării impozitelor (wall.street.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.