Soluţiile de restructurare a sectorului energetic potrivit oficialilor din Ministerul Economiei, planurile întârziate ale Ministerului Transporturilor asupra ultimului segment din Autostrada Bucureşti-Constanţa şi reducerea drastică a chiriilor din Bucureşti sunt principalele ştiri din .ro în ultimele două ore.

Ministerul Economiei a postat astăzi pe site-ul instituţiei, pentru dezbaterea publică, proiectul de restructurare a sectorului energetic local, prin care cea mai mare parte a producătorilor de energie, companiile miniere Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) şi Compania Naţională a Huilei (CNH), dar şi furnizorul Electrica sau producătorul de gaze naturale de stat Romgaz ar urma să fie comasaţi şi restructuraţi în două societăţi naţionale, spune evz.ro.

50 km despart Autostrada Soarelui de noţiunea de autostradă adevărată, adică una care leagă un oraş de altul. Abia acum se proiectează şi, după mai multe amânări, avem o nouă promisiune: încep lucrările în august, potrivit gandul.info.

Chiriile la apartamentele vechi din Capitală s-au redus cu până la 30% în primele cinci luni ale anului comparativ cu aceeaşi perioadă din 2008, potrivit datelor furnizate de agenţiile imobiliare, relatează realitatea.net.

Alte titluri importante din economie

Cum au scos ruşii un miliard de dolari din casieria Malev (capital.ro)

Ordonanţa paşapoartelor biometrice, votată pe articole de deputaţi (antena3.ro)

Revolutia digitala e inevitabila in media si divertisment-studiu PwC (hotnews.ro)

Salamul de Sibiu, motiv de disputa intre Angst si Caroli Foods: Cine a produs primul reteta originala? (zf.ro)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.