Publicarea de către ANAF a listei cu firme inactive fiscal, prezentarea de către FMI a prognozei asupra evoluţiei economiei globale pe anul următor şi raportul Marine Conservation Society asupra plajelor româneşti sunt principalele ştiri ale orei din domeniul .ro.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat ieri lista firmelor declarate inactive, adica a celor 92.227 de agenti economici carora Fiscul nu le va mai recunoaste tranzactiile si nici deducerile de taxa pe valoare adaugata (TVA) incepand de la 1 iulie, potrivit zf.ro.

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a îmbunătăţit prognoza de creştere economică mondială pentru 2010, la 2,4%, de la 1,9% în aprilie, ca urmare a efectelor pozitive ale programelor de relansare implementate în ultimele luni, spune antena3.ro.

Calitatea plajelor din România a înregistrat, anul trecut, cea mai mare îmbunătăţire din Uniunea Europeană, iar în prezent, 98% din plajele din ţara noastră respectă standardele internaţionale, informează un raport întocmit de Marine Conservation Society, potrivit adevarul.ro.

Alte titluri importante din economie

Cursul stagnează la finalul şedinţei valutare (wall-street.ro)

Hypermarketurile PIC, vândute retailerului Cora? (capital.ro)

Iulian Iancu: Sunt carenţe uriaşe în funcţionarea ANRM (tmctv.ro)

ANRM a concesionat, în 2008, unei firme controlate de Dinu Patriciu 9000 km pătraţi (realitatea.net)

Nu rata mâine, la ora 8:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.