“Noua benzinărie deserveşte clienții dintr-o zonă comercială importantă şi oferă o gamă extinsă de produse şi servicii. La Baia Mare, ca și în celelalte benzinării MOL România, sunt disponibile roviniete, iar șoferii pot utiliza facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburant sau ale sitemului de loializare MultiBonus”,  a declarat Kinga Daradics, CEO al MOL România.
Benzinăria are două insule de alimentare cu două  pompe multi produs și o insulă echipată cu pompă pentru alimentare rapidă, destinată vehiculelor de mare tonaj. Unitatea a fost construită pe un teren de 1.400 de metri pătrați și include un magazin de 60 de metri pătrați. Carburanții disponibili la pompe sunt benzină- Tempo 95 şi EVO Benzină, motorina- EVO Diesel şi Tempo Diesel.
rupul MOL, cu operaţiuni în peste 40 de ţări, controlează cinci rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia, Croaţia şi Italia. Compania deţine, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de stații în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 țări.