Orange România va oferi modelul iPhone 5 împreună cu abonamentele dedicate Panteră 31 şi Panteră 51 pentru iPhone, care vor permite clienţilor să se conecteze la reţeaua de date mobile H+, cu viteze de până la 43,2 Mbps. Tarifele pentru pentru noul iPhone 5 pleacă de la 269 de euro pe un abonament de doi ani Pantera 51 şi poate ajunge la 569 de euro la abonamentul Pantera 31 pe doi ani, în funcţie de traficul inclus. Preţul standard cel mai scăzut este de 749 de euro.

Totodată, din 2 noiembrie, Orange lansează o nouă oferă pentru modelele iPhone 4S şi iPhone 4 împreună cu abonamentele de Internet mobil dedicate iPhone.Clienţii Orange au putut lansa pre-comanda pentru iPhone 5 începând de vineri, 26 octombrie, pe www.orange.ro/iphone, şi se vor putea bucura de telefonul lor chiar în data lansării, pe 2 noiembrie 2012.

Totodată, fanii iPhone 5 pot alege dintr-o gamă de peste 40 de accesorii, precum huse, carcase, folii de protecţie a ecranului, adaptoare şi cabluri, oferind în exclusivitate accesorii pentru iPhone 5 de la trei branduri de renume: Kenzo, Accessorize şi Zadig & Voltaire.
Clienţii Orange au posibilitatea de a achiziţiona iPhone 5 şi accesoriile dorite inclusiv cu plata în 6 rate lunare, cu avans 0, prin intermediul cardurilor de credit BRD Finance, Banca Transilvania sau Card Avantaj de la Credit Europe Bank.AGERPRES/(AS-Mariana Nica)

Tot de azi, cel mai uşor şi subţire terminal din gama iPhone este disponibil şi clienţilor Vodafone România.

Pe site-ul vodafone.ro/iphone s-au putut lansa, încă de acum o săptămână, precomenzi pentru iPhone 5 cu toate variantele sale de stocare, iar cei care au făcut precomandă vor primi cu 50% mai mult trafic pe mobil. Preţurile pornesc pentru un abonat nou de la 369 euro cu conectare şi abonament iPhone 39 pe doi ani, în cadrul abonamentului fiind disponibile traficul lunar, minute naţionale şi în reţea, dar şi SMS-uri şi MMS-uri.

De asemenea, sunt disponibile şi alte combinaţii de abonamente, clienţii putând alege între un abonament mai mic, dar un preţ mai mare pe telefon sau invers. Sunt disponibile şi pachete de oferte pentru cei care sunt deja clienţi Vodafone şi vor o prelungire contra unei oferte bune. Cel mai mic preţ fără conectare pentru noul iPhone 5 este de 739 euro.

Apple a dezvăluit în data de 12 septembrie noul iPhone 5, cel mai nou model din populara serie de telefoane iPhone, la mai puţin de un an de la lansarea modelul iPhone 4S. Mai subţire (7,6 milimetri), mai uşor (112 grame) şi cu o diagonală a ecranului mai mare (4 inch) decât predecesorul model, iPhone 5 ar urma să crească competiţia pe piaţa smartphone, care în prezent este dominată de telefoanele Apple şi de produsele care utilizează sistemul Android, cum sunt telefoanele marca Samsung.

În plus, noul iPhone 5 este primul telefon Apple cu o diagonală a ecranului de 4 inch, în condiţiile în care de la lansarea primului model şi până în prezent telefoanele Apple au avut o diagonală a ecranului de 3,5 inchi, informează Agerpres.

Comercializarea noului smartphone iPhone 5 a început din 21 septembrie pe pieţele din SUA, Japonia, Hong Kong şi Singapore, la un preţ de pornire de 199 de dolari.