Fiind pe o parte un card de debit Maestro şi pe cealaltă parte un card de credit MasterCard, PaschiCombo are un ecran care înlocuieşte token-ul folosit de regulă la autentificarea tranzacţiilor online. De asemenea, cardul include şi funcţionalitatea PayPass, care permite plăţi contactless.

„Chiar dacă suntem cea mai veche bancă din lume, ne dorim să fim şi cea mai inovatoare”, explică Dino Albanese, membru în Comitetul de Management al băncii Monte Paschi Belgio.

Noul card PaschiCombo combină diferitele tipuri de tehnologii, destinate consumatorilor, şi prezente în ofertele băncilor în prezent. PaschiCombo permite utilizatorilor să beneficieze de o soluţie 4 în 1, oferindu-le acestora acces la cea mai extinsă reţea de comercianţi acceptatori.

„Cardul PaschiCombo este, fără nicio îndoială, cel mai inovator card din întreaga lume, care poate fi folosit în cea mai extinsă reţea de acceptare la nivel mondial. Vrem să oferim clienţilor noştri o soluţie de plată cu adevărat unică, ce va simplifica viaţa acestora.”, a adăugat Albanese.

„Am combinat expertiza noastră cu cea a băncii Monte Paschi Belgio pentru a deschide noi orizonturi pe segmentul metodelor de plată”, spune David Dechamps, General Manager, Belux, în cadrul MasterCard Europe.