În centrul de la Cluj lucrează aproximativ 50 de persoane. Nancy Hickey, vicepreşedinte Steelcase, a declarat că noul sediu din Cluj-Napoca va deservi regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi va oferi clienţilor săi expertiză IT, servicii de suport prin centralizarea operaţiunilor financiare şi suport de vânzări.

”Steelcase, lider mondial în industria amenajării spaţiilor de birouri şi a mobilierului de birou, deschide la Cluj-Napoca al treilea centru de servicii globale, după cele care funcţionează în Monterrey, Mexic, şi Kuala Lumpur, Malaezia. Amplasat strategic la Cluj-Napoca, noul centru va deservi regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), sediile companiei din SUA şi clienţii din întreaga lume. Am ales Clujul datorită forţei de muncă bine pregătită şi calificată, poziţiei geografice şi compatibilităţii culturale”, a menţionat Nancy Hickey. Aceasta a mai spus că pe lângă cei aproape 50 de angajaţi vor mai fi recrutaţi specialişti IT şi în servicii financiare.

În lume, Steelcase are circa 10.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 2,7 miliarde de dolari. (Sursa: Agerpres)