Potrivit unui comunicat al APDRP, remis AGERPRES, ordinul de numire în funcţie a fost semnat de ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, în urma încetării contractului de muncă al fostului director Mihai Gavril Vădan.

George Octavian Turtoi este angajat al APDRP din anul 2005, fiind încadrat cu funcţia de expert în cadrul Direcţiei Asistenţă Tehnică şi Formare Profesională. Ulterior, a ocupat funcţia de şef Serviciu Selectare Contractare Proiecte în cadrul aceleiaşi direcţii, iar în anul 2008 a promovat ca director al Direcţiei Asistenţă Tehnică. Din data de 2 aprilie 2012, George Turtoi a fost numit director general adjunct Implementare Tehnică.

‘Sunt conştient că este o mare responsabilitate, iar provocările pe care agenţia le are în faţă în această perioadă sunt pe măsură. Faptul că sunt implicat în activitatea instituţiei de aproape şapte ani îmi dă încrederea că împreună cu echipa APDRP vom reuşi să îndeplinim toate obiectivele instituţionale, atât cele de implementare eficientă, dar şi de absorbţie integrală a fondurilor nerambursabile’, a precizat George Turtoi.