O mare parte din acești pasageri, aproximativ 680.000, au fost transportați de către operatorul Lufthansa. ”Suntem foarte bucuroși să vedem o creștere atât de importantă pe piața din România. O creștere a numărului de pasageri înseamnă că am absorbit capacitatea suplimentară în 2011, ceea ce a dus la un grad de încărcare mai mare și o profitabilitate mai bună”, a spus Ofer Kisch, general manager pe Europa Centrală și de Est al Lufthansa Group.

Program de extindere pentru România

Începând cu luna iunie, Lufthansa va opera patru zboruri săptămânale către Berlin din București. De asemenea, din Sibiu se vor dubla zborurile către Munchen, ceea ce va îmbunătăți semnificativ conexiunile dintre Transilvania și rețeaua Lufthansa.
 Lufthansa Group este cea mai mare rețea de transportatori din România. Începând cu vara lui 2012, va opera 178 zboruri săptămânale din 5 orașe românești. ”Vom continua să investim în România, să mărim capacitatea de zbor”, a conchis Patrick Artiel, noul general manager al Lufthansa România și Republica Moldova.