Intrarea în faliment a unuia dintre cele mai populare paradisuri fiscale, momentele ideale pentru vizitarea celor mai costisitoare destinaţii de vacanţă şi anunţul MAE privind închiderea tuturor consulatelor sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Insulele Cayman, al cincilea centru financiar din lume, după sumele tranzacţionate, este în pragul falimentului, după ce teritoriul a înregistrat un deficit bugetar uriaş din cauza crizei economice, iar Marea Britanie, care deţine regiunea, a interzis accesarea unui credit pentru plata datoriilor, scrie zf.ro.

Dacă doriţi să vizitaţi destinaţii costisitoare precum New York, Paris, Insulele Caraibe sau Hawai veţi cheltui cu siguranţă sume uriaşe pentru vacanţă, potrivit wall-street.ro, care prezintă cele mai bune perioade pentru a plănui un concediu în aceste locuri cu cele mai mici cheltuieli.

Încep protestele! Consulatele României din întreaga lume vor fi închise luni, de la ora 16:30, dacă Executivul nu acceptă modificări la Legea unică de salarizare. Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici a informat deja Ministerul Afacerilor Externe în legătură cu această formă de protest, potrivit money.ro.

Alte titluri importante din economie

Tarom a pierdut 11 milioane euro şi 136.000 pasageri în şase luni (capital.ro)

Patronate: Daca transportul gazelor se scumpeşte, combinatele chimice ar putea fi închise (dailybusiness.ro)

Cum se pliază în origami un model de business personal (wall-street.ro)

August, o luna mai slabă pentru site-urile de ştiri generale (money.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.