Declaraţia lui Traian Băsescu privind calitatea îndoielnică a serviciilor de pe litoralul românesc, rezervarea a 300 de locuinţe în cadrul târgului imobiliar Project Expo şi decizia de aplicare a noi măsuri anticriză de la 1 august sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat la şedinţa Consiliului Consultativ al Turismului de la Neptun că este nemulţumit de calitatea serviciilor oferite turiştilor care aleg să-şi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, subliniind că trebuie să existe un raport calitate-preţ, anunţă wall-street.ro.

În cadrul celei de-a treia ediţii a târgului imobiliar Project Expo, dedicat programului „Prima Casă”, au fost rezervate 294 de locuinţe iar pentru aproximativ 120 dintre acestea au fost semnate deja precontracte, conform capital.ro.

Guvernul ar putea aplica o parte din noile măsuri anticriză, pe 1 august, a anunţat, astăzi, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, vicepremierul Dan Nica, potrivit money.ro.

Alte ştiri importante din economie

Băncile impun renegocierea convenţiei cu Fondul de Garantare (capital.ro)

Rulajul de la BVB a atins la amiază maximul lunii, susţinut de o tranzacţie cu obligaţiuni de 2,3 mil. euro (zf.ro)

BNR a atras 219,2 mil. lei de la bănci (wall-street.ro)

Bani pentru „salvarea” IMM-urilor (evz.ro)

Costurile adiţionale cumpărării unei locuinţe se ridică la circa 5.000 de euro (realitatea.net)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.