Extinderea programului „Prima Casă” şi pentru persoanele care vor o casă mai bună, întocmirea unei liste negre la nivel mondial cu companiile aeriene periculoase şi disponibilizarea a 7.000 de angajaţi ai CFR Marfă sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Dan Ioan Popp, acţionarul principal al dezvoltatorului imobiliar Impact (IMP), propune extinderea programului „Prima Casă” astfel încât să fie acordată o garanţie de până la 30.000 de euro pentru creditele contractate de persoanele care au deja o locuinţă, dar doresc să o schimbe pentru una mai bună, anunţă capital.ro.

Comisia Europeană a propus întocmirea unei „liste negre la nivel mondial” cu companiile aeriene periculoase, dupa accidentul avionului Airbus A310 al companiei Yemenia în apropiere de Comorre, potrivit wall-street.ro.

CFR Marfa va trimite în şomaj tehnic, începând de miercuri, 1 iulie, 40% din angajaţi, pe o perioadă de trei luni, în care vor primi 75% din salariul tarifar lunar, a declarat, marţi, directorul companiei, Calin Gratian, conform zf.ro.

Alte titluri importante din economie

România pierde nouă trepte în clasamentul competitivităţii mondiale (money.ro)

Afacerile proaste ale statului vor să rămână secrete (capital.ro)

Procedura de insolvenţă a Bursei Române de Mărfuri, suspendată provizoriu (dailybusiness.ro)

Bogdan Baltazar: Mă aştept ca BNR să reducă dobânda la 7,5% până la şfârşitul anului (zf.ro)

GM ar putea vinde Opel companiei belgiene RHJ International (adevarul.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.