Amânarea deciziei privind neconstituţionalitatea pragului de deţinere la SIF-uri, plasarea României pe locul al doilea în topul celor mai atractive pieţe pentru investiţii în retailul de îmbrăcăminte şi o rată anuală a inflaţiei de 5,9% în ţara noastră sunt cele mai importante subiecte ale momentului pe site-urile de ştiri din .ro.

Curtea Constituţională a decis să amâne din nou decizia privind neconstituţionalitatea pragului de deţinere la SIF-uri. Potrivit unor surse din piaţă, decizia a fost amânată pentru începutul lunii iulie, potrivit standard.ro.

România se află pe locul 23 în topul celor mai atractive pieţe emergente pentru investiţii în retail, conform indicelui AT Kearney „Global Retail Development”, anunţă zf.ro.

România a înregistrat în mai cea mai ridicată rata a inflaţiei anuale din Uniunea Europeană, de 5,9%, în condiţiile în care cea din UE a fost de 0,7%, iar pe locurile următoare s-au clasat Lituania (4,9%) şi Letonia (4,4%), potrivit datelor publicate de Eurostat, informează wall-street.ro.

Alte titluri importante din economie

Site-ul de prezentare a României: o bătaie de joc pe banii contribuabilului (capital.ro)

British Airways cere angajaţilor să muncească o lună gratis (dailybusiness.ro)

Pasagerii, puşi să plătească 40 de euro pentru site-ul Ryanair (ziare.com)

Gherghina (MFP): O nouă rectificare bugetară ar putea avea loc cel mai devreme în august (tmctv.ro)

Criza la români, în viziunea Merrill Lynch: muncim mai puţin, consumăm mai puţin (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.