Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat prima fuziune de pe piaţa pensiilor private din România, grupul financiar olandez ING renunţă la operaţiunile din 10 ţări şi deprecierea puternică a leului sunt principlalele subiecte ale momentului din pe site-urile de ştiri din .ro.

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat prima fuziune de pe piaţa pensiilor private din România, un proces în urma căruia fondul de pensii Eureko va prelua activele şi participanţii fondului de pensii private Bancpost, anunţă wall-street.ro.

Grupul financiar olandez ING, prezent şi pe piaţa românească, a anunţat că intenţionează să renunţe la operaţiunile din zece state, din cele 48 în care este prezent, informează zf.ro.

Leul s-a depreciat astăzi puternic, scăzând faţă de moneda europeană cu 0,51%. Astfel, BNR a anunţat pentru astăzi un curs cu peste 2 bani faţă de cotaţia de ieri, mai exact de 4,2143 lei/euro, precizează capital.ro.

Alte titluri importante din economie

Jean-Claude Juncker vrea să renunţe la funcţia de preşedinte al Eurogrup (hotnews.ro)

BCE a menţinut dobanda cheie la 1%, conform estimărilor (standard.ro)

BVB creşte la 40% limita de variaţie pentru acţiunile lichide (wall-street.ro)

Nu rata astăzi, la ora 18.00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI al zilei.