"Iuliana a fost alături de Muşat & Asociaţii de mai bine de 6 ani, iar în acest timp a dovedit că este un profesionist dedicat avocaturii de business. Îi doresc mult succes în planurile de viitor", a spus Gheorghe Muşat, senior partner la Muşat & Asociaţii.

Iuliana Craiciu a completat cu: "Experienţa la Muşat & Asociaţii a fost o adevărată şcoală pentru mine. A fost locul unde am avut ocazia să mă dezvolt profesional la cel mai înalt nivel. Mă bucur că am avut privilegiul de a lucra şi de a învăţa în acelaşi timp alături de unii dintre cei mai buni specialişti de pe piaţa locală".
Muşat & Asociaţii este una dintre primele case de avocatură înfiinţate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 12 parteneri şi peste 100 de avocaţi şi consilieri, firma oferă servicii de consultanţă în toate domeniile avocaturii de business.

Portofoliul Muşat & Asociaţii cuprinde peste 2.500 de clienţi, mari corporaţii locale sau internaţionale printre care: Enel SpA, Roche, Rompetrol, Colas, European Investment Bank, RBS (Royal Bank of Scotland), ING Bank, Fortis Bank, KBC Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, Novartis, General Electric, General Motors, Intel, Oracle, AON, AT&T, Thyssen Krupp, Generali, Immoeast, Petrom, AFI Europe, Electrolux, SBS Broadcasting Corporation etc.

Te-ar putea interesa și: