După numărul dezamăgitor de mic de vizitatori care au trecut pe la Romaero în primele zile ale SAB&A, mulți dintre expozanți sperau ca weekend-ul să le aducă valul de potențiali clienți așteptat. Din nefericire, așteptările au fost deșarte. Chiar dacă în prima parte a zilei de sâmbătă s-a remarcat o creștere a numărului de persoane venite să admire mașinile, puține dintre acestea aveau și cea mai mică intenție de a cumpăra. „Vă rog să nu forțați ușa”, „nu atingeți”, „încuie mașina”, sunt doar câteva dintre cuvintele rostite printre dinți de expozanții care, dezamăgiți de numărul contractelor semnate, încercau să își mențină mașinile expuse în stare cât mai bună. De cealalată parte, vizitatorii care plătiseră deja 20 de lei doar ca să intre în cele două pavilioane de la Romaero destinate SAB&A, și încă 10 lei penbtru a își putea parca mașina, nu își asund deloc nemulțumirea: „Am dat 30 de lei ca să văd niște pompe de spălat mașina și vreo 20 de mașini. Păcat de bani. Cârpele alea care atârnă în spatele standurilor fac toți banii, probabil”, rostește cu obidă un domn venit cu fiul său să îi arate „cele mai tari mașini”.
Din nefericire pentru organizatori și expozanți, nici vremea nu a ținut cu ei. Vântul, trezit la viață după-amiază, ridica valuri de praf de pe pista aeroportului purtându-le în farfuriile celor care încercau să „își scoată banii” dați pe bilet măcar cu un mic sau o bere, iar amenințarea ploii a ținut, probabil, mulți vizitatori acasă.
Mercedes-Benz, Hyundai, Ford, Land Rover, Kia sau Jaguar se află pe lista producătorilor care expun în pavilionul 107 din cadrul Romaero Băneasa, în timp ce pavilionul 106 este rezervat firmelor specializate în producerea şi distribuţia de accesorii auto, printre care: anvelope, acumulatori, detergenţi auto, aspiratoare profesionale, produse de ambient interioare auto. De la expoziție lipsesc cu desăvârșire mărci importante precum Volkswagen, Audi, Skoda, Renault, BMW, Toyota, Fiat, Peugeot sau Honda. Expoziția se încheie duminică, 9 octombrie.