Demisia lui Lanci a fost aprobată astăzi de către Consiliul Director al Acer.

Lanci a avut puncte de vedere diferite faţă de mai mulţi membri ai Consiliului Director cu privire la viitorul Acer. Oficialii Acer au avut opinii diferite cu privire la creșterea, poziționarea de brand şi alocarea resurselor.

Plecarea lui Lanci nu afecteaza operațiunile curente ale Acer, acestea urmând a se desfăşura normal. Echipa de management Acer a fost bine informată și este hotărâtă să continue implementarea cu succes a strategiilor companiei.

Acer va continua să folosească la nivel global modelul său de business. De asemenea, Acer va dezvolta în continuare produse și servicii competitive şi va menţine relații apropiate cu partenerii săi.

“Computerele personale rămân cel mai important canal de business al Acer. Am construit un brand puternic pe care vom continua să îl dezvoltăm. Ne vom concentra pe sectorul device-urilor mobile, unde vom investi cu atenţie, scopul nostru fiind acela de a deveni unul dintre jucătorii cheie ai acestui domeniu“, a declarat J.T. Wang, Chairman-ul Acer.

“Industria IT&C s-a schimbat, iar compania Acer se va adapta la noile tendinţe ale acesteia. Vom aborda noi strategii și suntem optimişti cu privire la viitor“, a adăugat  J.T. Wang.

Din funcția de Președinte și CEO, Lanci a contribuit semnificativ la creșterea și dezvoltarea Acer. Compania îi mulţumeşte pentru eforturile depuse şi îi urează mult succes în viitor.