Problema caselor de schimb valutar, vânzările de PC-uri din România şi averea conducerii CNA sunt câteva dintre subiectele economice de astăzi din blogosferă.

Dacă până în urmă cu câteva zile patronii caselor de schimb valutar puteau îngrămadi pe panouri multe cifre astfel încât clientul să fie total bulversat, în acest moment nu mai pot folosi decat un anumit tipul de panou,  mult mai simplu si usor de inteles, notează Cristian Orgonaş.

Cred că vechiul format este pe cale de dispariţie. Poate mici nişe, poate. Per total, numărul PC-urilor vândute în România s-a diminuat în primul trimestru al anului cu 65,2% faţă de intervalul similar din 2008, scrie Dan Dragomir.

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului nu excelează la capitolul avere. Preşedintele CNA, Răsvan Popescu, nu are maşină personală. Nici vicepreşedintele Ioan Onisei. Fostul balerin Constantin Duţu, totodată decanul de vârstă al forului care reglementează audiovizualul figurează cu cel mai mare cont: 500.000 de lei (aproximativ 120.000 de euro), arată paginademedia.ro.

Alte titluri din blogosferă

Ce este clientul? (bvbusinessconsulting.ro)

Ce mai face Obama? (balonul-imobiliar.blogspot.com)

In 2008 s-a gasit o bancnota de un leu, falsificata. (hymerion.wordpress.com)

Cel mai mare fond de pensii american dă în judecată cele trei mari agenţii de rating pentru evaluări greşite (reflectiieconomice.zilisteanu.ro)

Nu rata astăzi, la ora 16:00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI.