Un scurt comentariu despre criza din Statele Unite raportată la criza din Europa, un motor de căutare pentru .ro şi un top al maşinilor copiate de chinezi sunt cele mai interesante titluri din blogosferă.

„Economia zonei euro e mai polarizată decât cea americană. Cum spuneam, nemţii produc o treime din PIB-ul european, în vreme ce, de pildă, California asigură 15 % din PIB-ul SUA”, scrie Dan Popa.

„gorila.ro îşi propune să rezolve o problemă pe care utilizatorii o au în folosirea motorului de căutare Google, în ceea ce priveşte relevanţa rezultatelor unei căutari, relevanţă privită prin prisma datei acestor rezultate şi a faptului că, de obicei, Google oferă rezultate foarte vechi, notează autorul blogului refresh.ro.

„Cred ca ştim cu toţii că omuleţii ăştia mici şi cu ochii strânşi copiază absolut orice produs… fie el european, fie american. Însă maşinile astea sunt totuşi copii fidele… asta mă pune pe gânduri. Oare au spioni în industriile auto sau pur şi simplu copiază maşinile după ce se produc în serie”, afirmă Cristian Greger.

 Alte titluri importante din blogosferă

Cum să scrii texte care atrag? (andreeamarc.com)

Arabii îşi fac Uniune Monetară (hymerion.wordpress.com)

Palm Pre naşte pasiuni (dandragomir.biz)

Un experiment interesant (eduard.ro)

Nu rata astăzi, la ora 16.00, pe capital.ro, următorul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.