Noul sistem naţional de irigaţii, daunele produse de incendiu la clădirea Millennium Business Center şi primele dotări auto la care se renunţă din cauza crizei sunt principalele subiecte economice ale zilei în .ro.

Pana in primavara anului viitor, Ministerul Agriculturii va proiecta un nou sistem national de irigatii, avand in vedere ca sistemul actual este depasit, folosind pompe rusesti din anii ‘60, atară financiarul.com.

Desi proprietarul cladirii este Deutsche Gesellschaft Für Immobilienfonds M.B.H – DEGI, divizia de investitii a grupului german Allianz, contractul de asigurare nu a fost incheiat cu Allianz-Tiriac, potrivit directorului diviziei de Asigurari Non-Life din cadrul companiei, Aurel Badea, scrie money.ro.

Românii au început să-şi schmbe comportamentul atunci cănd cumpără o maşină nouă, reorientându-se către aspectele utile oferite de un automobil, în detrimentul dotărilor ce ţin exclusiv de design sau tehnologii de ultimă oră, pe fondul crizei economice, care a dus la scăderea posibilităţilor de finanţare, informează capital.ro.

Alte titluri importante din economie

Piaţa auto din 2009 se întoarce cu şase ani în urmă, la 130.000 de unităţi (money.ro)

S-a deschis primul outlet cu locuinţe de lux (realitatea.net)

Pasajul Unirii din Capitală, închis pe câte o bandă timp de patru luni, pentru reabilitare (antena3.ro)

Vodafone ar putea prelua T-Mobile UK (wall-street.ro)

Angajatii din domeniul privat dau fuga la stat (zf.ro)

Nu rata astăzi, la ora 14:00, pe capital.ro, BUSINESS BLOGGING REPORT.