Compania participă la finele lunii martie la Angajatori de TOP, târgul de cariere pentru tinerii profesionişti. 1&1 Internet Development a mai participat recent şi la 360 Career Event (târg pentru studenţii de la Politehnică) şi Spring IT.

1&1 Internet Development caută candidaţi şi la târgul Angajatori de Top, din 30-31 martie, pentru posturile libere din departamentele de Software Development, Quality Assurance, Project Management, User Experience şi Product Development, de la sediul din Bucureşti. Posturile vizează atât persoanele cu experienţă în acest domeniu, cât şi studenţii şi absolvenţii care vor să urmeze un internship.

„Am observat că există un interes din ce în ce mai mare pentru un loc de muncă în compania noastră, primim din ce în ce mai multe CV-uri, lucru care ne bucură. De aceea, poziţiile din cadrul 1&1 Internet Development nu se adresează numai seniorilor, ci avem posturi disponibile chiar şi pentru entry-level. Vrem ca viitorii noştri colegi să fie persoane cu orientare către inovaţie, deschidere spre învăţare şi adaptare rapidă la un mediu dinamic”, a declarat Wolfgang Gunne, Director General 1&1 Internet Development.

Anul trecut, 50 de specialişti s-au alăturat echipei 1&1 Internet Development. Compania continuă să ofere tot mai multe oportunităţi profesionale, inclusiv prin participarea la târgurile de profil, devenită deja tradiţie.