Lapte vândut la dozator, falimentul producătorilor de mobilă  şi averile  consilierilor judeţeni sunt principalele ştiri economice ale orei de pe site-urile regionale.

BRAŞOV: Omul modern nu mai mulge vaca, ci mulge… dozatorul. Mai nou, în piaţa de la Dacia, laptele poate fi achiziţionat direct de la automat. Îi dai celui de la automat monezi – cam 5 de câte 5 bani – şi acesta îţi dă un litru de lapte. Asta este ideea unui producător din Hălchiu, care în felul acesta vrea să elimine comerţul cu laptele din jurul blocurilor şi să valorifice producţia de lapte la un preţ adecvat, scrie bzb.ro.

BOTOŞANI: La Botoşani, industria mobilei este tot mai aproape de faliment. Mulţi dintre producători aproape că şi-au închis business-ul din cauza lipsei comenzilor, informează evenimentuldebotosani.ro.

TIMIŞ: Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, are, conform declaraţiei de avere trei terenuri, dintre care două au fost dobândite în cursul anului trecut. Astfel, Ostaficiuc deţine un teren de 2.878 de metri pătraţi în comuna Secaş şi unul de 692 mp în Timişoara, ambele cumpărate în 2008, şi un teren agricol la Pişchia, achizionat în urmă cu 15 ani, conform renasterea.ro.

Alte ştiri importante din business-ul local şi regional

PAŞCANI: Scudas Paşcani va lăsa pe drumuri 200 de oameni (evenimentul.ro)
 
CLUJ: 27,5 milioane de euro, cea mai ieftină ofertă pentru stadion (ziuadecj.ro)

GORJ: O tradiţie făcută scrum (gds.ro)

CONSTANŢA: Evaziune fiscală de peste 12 milioane lei (telegrafonline.ro)

Nu rata astăzi, la ora 12:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.