Contractele Elenei Udrea de la Paris, sursele Guvernului pentru deficit şi înfiinţarea celui de-al şaselea SIF sunt principalele titluri economice ale dimineţii din .ro.

Contractul pentru publicitate outdoor la Paris încheiat de Ministerul Turismului este viciat în formă şi în fond, având pre­vederi care îl aruncă în fals şi ile­ga­li­ta­te. Şi contractul încheiat cu Le Figaro plătit din bani publici nu stabileşte tirajul publicaţiei, iar cifrele anun­ţate de „beneficiar” se bat cap în cap, scrie jurnalul.ro.

Delegaţia FMI a discutat ieri cu reprezentanţii Ministerului Finanţelor situaţia actuală a economiei româneşti. Principalele puncte în negociere sunt estimările privind nivelul deficitului bugetar şi scăderea economică. Dincolo de controlul deficitului, prin reducerea certă a cheltuielilor publice, există trei măsuri, neluate în calcul, care pot aduce peste trei miliarde de euro în vistieria statului, arată standard.money.ro.

Noul emitent – SIF6 – care este aşteptat de toţi investitorii din piaţa de capital ar putea fi infiinţat până la finalul acestui an, informează financiarul.com.

Alte titluri importante din economie

4.000 de fermieri „eco”, lasati fara eurosubventii (romanialibera.ro)

Leonardo a inchis 30 de magazine si a dat afara 500 de angajati (zf.ro)

Tănăsescu: Cheia discuţiilor România – FMI este cheltuirea banului public (gandul.info)

620 de accidente pe zi rezolvate fără poliţie (evz.ro)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!