Udrea care aruncă cu banii ministerului în televiziuni, cei 8,8 milioane de euro ai ANOFM pe care nu ştie cum trebuie să-i cheltuiască şi măsurile împotriva crizei din Ungaria sunt principalele subiecte ale dimineţii în .ro.

Ministrul turismului cadoriseşte trei posturi TV private cu sute de mii de euro pentru promovarea programului „Turist în România”. Nu mai puţin de 924.000 de euro se vor împărţi între doar trei televiziuni: Pro TV, Realitatea TV şi Antena 3, scrie evz.ro.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a lansat în ultima lună cinci proiecte finanţate din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operaţional Regional Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU). Două dintre acestea ar trebui să vină în sprijinul celor care nu au un loc de muncă, mai ales în condiţiile în care firmele anunţă tot mai multe disponibilizări. Cele două proiecte, cu un buget de aproximativ 8,8 milioane de euro, rămân însă strict secrete pentru presă şi beneficiari, informează financiarul.com.

După trei luni de mandat, guvernul tehnocrat din Ungaria a convins pieţele internationale prin eficacitate, notează zf.ro.

Alte titluri importante din economie

Stadionul „23 August“, prăduit la bucată (adevarul.ro)

27 miliarde de € pe datorie (jurnalul.ro)

Cazul „Spiru” ar putea scoate diplomele romanesti din UE (romanialibera.ro)

Lăsaţi disputele şi treceţi urgent la treabă, altfel ne aşteaptă un dezastru economic! (standard.ro)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!