Baronul vagoanelor care îşi face bancă, Loganul de 70.000 de euro şi banii încasaţi de cluburile de fotbal din estul Europei sunt principalele subiecte ale dimineţii în .ro.

Industriasul Valer Blidar, care a dezvoltat un grup de companii cu afaceri de cateva zeci de milioane de euro in jurul singurului producator roman de vagoane de calatori, Astra Vagoane Calatori, va infiinta a treia banca cu capital majoritar privat autohton de pe piata romaneasca – Banca Comerciala Feroviara, informează zf.ro.

Poliţia Română este presată de firma giurgiuveană Ager Leasing să plătească 420 milioane de lei (100 de milioane de euro) în baza contractelor încheiate anul trecut, pentru achiziţionarea a circa 3.000 de maşini – între care şi celebrele Logane de 70.000 de euro bucata, scrie gandul.info.  

Cele mai puternice zece campionate din Europa Centrala si de Est au incasat din fotbal circa 900 mil. euro in sezonul 2007-2008, din care veniturile echipelor de fotbal romanesti s-au ridicat la peste 120 mil. euro, notează standard.ro.

Alte titluri importante din economie

Smecheri de Dorobanti si „pile” de partid, tartori pe serviciile Capitalei (romanialibera.ro)

Cu sau fără manager (evz.ro)

„Prima Casă“ nu primeşte buletin de Bucureşti (gandul.info)

Pandemia de gripă poate virusa 10% din economie (capital.ro)

Nu rata astăzi, la ora 10:00, pe capital.ro, BULETINUL DE ŞTIRI economice regionale al zilei!