Windows Vista
A fost una dintre cele mai urâte versiuni ale sistemului de operare Windows de la Microsoft. Vista a fost diponibil vreme de un deceniu, iar pe 11 aprilie 2017 și-a găsit sfârșitul. Se pare că următoarea versiune pe care Microsoft o va ”omorî” este Windows 7 (în 2020).

Windows 10 Mobile

După ce a preluat Nokia și a scos primele telefoane sub brandul Lumia, acestea au funcționat pe platforma mobilă Windows Phone. În luna octombrie a anului trecut, Microsoft a decis să renunțe la telefoanele mobile cu Windows, cel mai probabil din cauza lipsei acute de aplicații disponibile pentru software-ul mobil al companiei. În schimb, cei de la Microsoft au decis să se concentreze doar pe dezvoltarea soft-ului pentru computere.

iPod Nano & Shuffle

La un moment dat aveai nevoie de mai multe device-uri pentru a asculta muzica preferată. Acum, totul se cam rezolvă cu un singur smartphone.La 3 ani după ce a renunțat la iPod-ul clasic, Apple a scos din producția sa și iPod Nano și Shuffle. Era prin vara anului trecut, iar acum segmentului MP3 player-elor pare undeva foarte departe.

SURSA: start-up.ro