Încă de la debutul emisiunii, între Brigitte Sfăt și Claudiu Pavel a izbucnit un scandal monstru. „Soțul meu, tatăl lui Robi, m-a înșelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?!”, a răbufnit Brigitte în timpul emisiunii, fără să mai țină cont de camerele de luat vederi. Având în vedere că Octavian Sfăt a murit la sfârșitul lui 2002, an în care Claudia Pavel a împlinit 18 ani, după spusele lui Brigitte, cântăreața ar fi avut o relație cu un bărbat însurat pe vremea pe când era minoră.

„Știam că nu mă suportă… asta de când s-a culcat cu primul meu soț. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea”, a mai adăugat Brigitte.

Se pare că fosta soţie a lui Ilie Năstase ar avea un ghimpe împotriva Claudiei Pavel şi pentru că solista i-ar fi picat cu tronc lui Cătălin Cazacu, fostul ei iubit. Claudia şi Cătălin au fost colegi în emisiunea Exatlon de la Kanal D, iar Brigitte și Cazacu au avut o idilă. 

Conform jurnaliștilor de la CanCan, cele două au ajuns la duel împreună. Emisiunea fiind înregistrată, se pare că aceștia au aflat deja mai mult decât telespectatorii, ceea ce crează mari probleme celor de la Pro Tv. Se pare că între cele două s-a impus Brigitte Sfăt. Rămâne de văzut dacă cei de la CanCan au avut dreptate. În urmă cu două zile, jurnaliștii au susținut că Jorge va părăsi competiția și totuși cel care a plecat a fost dansatorul Emil Rengle, fostul câștigător de la Românii au Talent.