Marcel Vela nu se joacă. Ministrul Afacerilor Interne a trecut la amenințări. Pandemia de coronavirus face probleme mari, iar toate deciziile trebuie luate în regim e urgență.

Îi dă afară imediat

Peste 1000 de cazuri noi de infectare zilnice a înregistrat România în ultimele două săptămâni. Din cauza acestor cifre îngrijorătoare, Marcel Vela i-a băgat în ședință pe prefecți. Primul vizat a fosst cel din Argeș, acolo unde sunt probleme imense. Se ia în calcul carantinarea a mai multe orașe.

„Dumneavoastră sunteți principalul responsabil pentru situatia dezastruoasă în care se prezintă Argesul, astăzi! Indiferent de vrăjelile pe care încercați să mi le raportați! Scuzele dvs. nu vă ajută, dimpotrivă! Are Argeșul litoral și eu nu știu, are multe frontiere? Vorbiți mult și fără rost!”, a tunat Vela la prefectul Argeșului, Emanuel Soare, conform stiripesurse.ro.

”Cum se face că, de exemplu la Satu Mare, acțiunile de prevenție, coordonate de prefect, sunt duble numeric față de Argeș?? N-am decât să aduc prefectul de la Satu Mare ca să vă facă dvs. treaba în Argeș.”, a continuat șeful Internelor.

Vela nu s-a oprit aici. A trecut chiar și la amenințări. În colimatorul său sunt prefecții din Argeș, Prahova, Dâmbovița și Brașov, focare naționale. ”Dacă până pe 15 august nu se înregistrează progrese semnificative, mergeți cu toții acasă! E valabil și pentru Prahova, Dâmbovița și Brașov. Este inadmisibil!, a țipat Vela la reprezentanții Guvernului în teritoriu.

Sursa foto  INQUAM / Ciprian Petcut