Mulțumită metodei codării automate a limbii engleze în creier „absorbi” literalmente limba fără niciun efort în 3 luni sau mai repede. Mulțumită acestei metode:

  • Începi să câștigi de 3, 5 și chiar de 10 ori mai mult, decât în prezent – mulțumită cunoașterii perfecte a limbii engleze vei primi promovarea la muncă, sau îți vei găsi un post mult mai satisfăcător.
  • Te vei simți sigur și în siguranță peste hotare – fără probleme vei comanda în engleză într-un restaurant de peste hotare, te vei caza singur în hotel și vei putea cere indicații de orientare.
  • Persoanele care știu limba engleză nu vor mai râde niciodată de tine – îți vei suna familia și cunoscuții cu o engleză perfectă, fără urmă de accent străin. Acum și tu vei putea să îi corectezi pe alții – pentru că atât accentul tău, cât și vocabularul va fi perfect.

Creierul tău „absoarbe” literalmente limba engleză ca un burete

Poate crezi că pentru a vorbi fluent, fără greșeli și cu un accent perfect engleza trebuie să participi luni de zile la cursurile din școlile de limbi străine. Acolo vei toci sute de cuvinte în engleză care probabil și așa niciodată nu îți vor fi utile într-o discuție normală. Sau vei sta cu orele asupra gramaticii care nu vrea să îți intre în cap. Iar la final să suporți înjosirile profesorului care îți corectează continuu accentul, sau îți amintește că folosești un cuvânt greșit.

Ei bine – te înșeli. Mulțumită noii metode inventate de cercetătorul român vei începe să vorbești fluent engleza în 3 luni – practic fără niciun efort din partea ta.

  • FĂRĂ CURS DE LIMBI STRĂINE
  • FĂRĂ EFORT
  • ÎN ORICE LOC ȘI PERIOADĂ

12 000 de cuvinte noi în 3 luni

Cum este posibil? Ei bine – creierul tău este cea mai puternică mașinărie din lume. Zilnic utilizează doar 10% din capacitățile sale. Mulțumită noii metode automate pentru codarea limbii activezi 90 de procente din posibilitățile creierului, iar mulțumită acesteia:

  • După 2 săptămâni vei avea în cap 4 – 6 mii de cuvinte noi în engleză – ceea ce îți permite să comunici în engleză la un nivel de bază;
  • După 6 săptămâni în creierul tău vor fi codate fraze întregi în limba engleză – mulțumită acesteia îți vei comanda fără probleme cafeaua la restaurantul de peste hotare, vei întreba de drum și te vei descurca în situații neașteptate – precum vizita la doctor.
  • După 3 luni vei cunoaște 8-12 mii de cuvinte noi în limba engleză – iar frazele le vei construi cu aceeași ușurință ca în română. Vorbitorul englez nu va știi că nu provii din Marea Britanie sau SUA. Accentul tău va fi ideal, iar în engleză vei știi să vorbești cu aceeași exactitate și cu aceeași libertate ca în română.

Pentru a vorbi engleza la fel de fluent ca româna este suficient să facem un singur lucru foarte simplu…

Creatorul metodei pentru codarea automată a limbii engleze în creier și-a dorit ca de această metodă să poată profita cât mai multe persoane. De aceea i-a oferit forma înregistrărilor, pe care oricine le poate asculta în propria casă, la plimbare sau în orice alt loc. Este suficient să introducem CD-ul în calculator, casetofon sau player portabil pentru a începe să învățăm noile cuvinte, propoziții și fraze întregi în engleză. Pentru fiecare set este alăturat de asemenea Asistentul de Limbă Personal, sub forma unei cărți la îndemână.

Ei au profitat deja de metoda codării automate a limbii în creier și vorbesc engleza ca britanicii nativi

 − Acum un an soțul a plecat în Anglia la muncă, iar eu am rămas singură acasă cu fiica noastră de un an. Separarea a fost insuportabilă, însă mă temeam să merg într-o țară străină fără a cunoaște bazele limbii. – Nici cumpărături să nu fac, voi fi o greutate pentru soț – mă gândeam. Cursurile de limbi străine nu erau o soluție pentru că nu aveam cu cine să îmi las copilul. Când am dat peste această metodă pe Internet, m-am gândit că poate fi  potrivită pentru mine. Nu trebuie să ies din casă și nici să mă obosesc, iar engleza îmi intră singură în cap. Am ascultat înregistrările când mă ocupam de cea mică, în timpul treburilor casnice și chiar adormind. Și după 2 luni aveam engleza la degetul mic. Puteam să mă alătur soțului în Anglia fără teamă. Acum fiica merge aici la creșă, iar eu am o muncă excelentă. Recomand această metodă oricui!

Cristina Țărescu, 32 de ani, a învățat engleza în 2 luni

− Aveam un motiv pentru a învăța engleza – pentru a mă înțelege cu nepotul. Fiica mea acum 10 ani a plecat în Scoția și acolo s-a căsătorit cu un localnic. Eu, din păcate, nu știam deloc engleză, așadar nici cu cumnatul, nici cu nepotul nu puteam vorbi liber. Mulțumită acestei metode literalmente am „absorbit” engleza în 3 luni. Am ascultat aceste înregistrări, după care în următoarea zi știam cum să spun în engleză „Ce faci”, sau „Hai la plimbare”. După 3 luni vorbeam deja de parcă m-am născut în Anglia. Niciodată nu voi uita acest sentiment, când i-am spus pentru prima dată nepotului „Sunt bunicul tău”, iar el mi-a zâmbit. Aveam lacrimi în ochi. Nu există o metodă mai bună pentru a stăpâni engleza!

Eugen Bălțan, 72 de ani, a stăpânit engleza în 3 luni

Cum să profitați de metoda codării automate a limbii engleze în creier?

Toți cititorii noștri au dreptul să primească metoda cu  un discount mare. Pentru a beneficia de ofertă este suficient să apeși pe link-ul de mai jos:

Obține metoda cu finanțare și învață engleza în 3 luni >>