Soţia fostului premier britanic, David Cameron, se lansează în modă

Samantha Cameron, soţia fostului premier britanic David Cameron, s-a lansat în modă cu firma Cefinn care propune modele simple, moderne şi materiale de bună calitate, potrivit revistei Vogue citată de EFE.

Primele 40 de piese ale colecţiei vor fi puse în vânzare în marile magazine Selfridges, din centrul Londrei şi online pe portalul de modă Net-a-Porter de la 5 decembrie. În perioada în care a stat la Downing Street (2010-16) – reşedinţa oficială a primului ministru – soţia lui Cameron i-a sprijint pe designerii britanici şi a reprezentat British FASHION Counci (BFC, Consiliul Britanic al Modei). 

Soţia fostului premier s-a evidenţiat întotdeauna prin alegerea modelelor sale simple şi elegante, dar în acelaşi moderne şi feminine. Referitor la preţul colecţiei sale vestimentare, mass-media asigură că va fi "accesibil". 

Alexandra Shulman, directoarea revistei Vogue britanice, a declarat că această colecţie este destinată femeilor care văd în aceste articole "ţinute de purtat în fiecare zi, dar şi în mediul profesional". 

Ziarul The Times notează că Samantha a folosit litere ale familiei sale pentru a forma sigla Cefinn, având în vedere că prima şi ultima literă se regăsesc în numele Cameron. Literele din mijloc ar corespunde celor patru copii ai săi: Elwen, Florence, Ivan şi Nancy. (Sursa: Agerpres)