10:00 BULETINUL DE ŞTIRI CAPITAL Informaţiile locale ale orei

Chiriile din Constanţa, trocul şi vânzările de la mica publicitate şi firmele din Sibiu care acumulează datorii sunt principalele ştiri economice ale orei de pe site-urile regionale. CONSTANŢA: Piaţa chiriilor din Constanţa pare neafectată de criza financiară. Potrivit unui studiul realizat de portalul imobiliar MagazinulDeCase.ro, în perioada iulie-august, valoarea chiriilor medii pentru judeţul Constanţa s-a redus semnificativ doar pentru apartamentele de două camere, inf

Chiriile din Constanţa, trocul şi vânzările de la mica publicitate şi firmele din Sibiu care acumulează datorii sunt principalele ştiri economice ale orei de pe site-urile regionale.

CONSTANŢA: Piaţa chiriilor din Constanţa pare neafectată de criza financiară. Potrivit unui studiul realizat de portalul imobiliar MagazinulDeCase.ro, în perioada iulie-august, valoarea chiriilor medii pentru judeţul Constanţa s-a redus semnificativ doar pentru apartamentele de două camere, informează telegrafonline.ro.

TIMIŞ: Recesiunea economică a readus în prim-plan trocul, una dintre primele forme prin care oamenii au făcut comerţ. Acest nou… vechi obicei poate fi observat foarte uşor în anunţurile publicate prin ziarele sau pe site-urile de profil, scrie renasterea.ro.

SIBIU: Majoritatea companiilor sibiene care au publicat rezultatele financiare la jumătatea anului au afişat o creştere spectaculoasă, pe alocuri, a datoriilor, precum şi o scădere importantă a afacerilor, arată turnulsfatului.ro.

Alte ştiri importante din business-ul local şi regional

BRAŞOV: Un muncitor din construcţii a produs 150.000 de lei (bzb.ro)

DOLJ: Dascălii olteni schimbă posturile între ei (gds.ro)

IAŞI: Sărăcia Paraschevei  (evenimentul.ro)

CLUJ: Horia Ciorcilă îl vinde în România pe Warren Buffett (ziuadecj.ro)

Nu rata astazi, la ora 12:00, pe capital.ro, primul BULETIN DE ŞTIRI economice online al zilei.