5.000 de români folosesc o aplicaţie online de gestiune a asociaţiilor de locatari

Numărul românilor care folosesc Aviziero, prima aplicaţie online de gestiune a asociaţiilor de locatari, a ajuns în ultimele 6 luni la peste 5.000 de persoane și continuă să crească, conform unui anunţ al companiei.

Aviziero este prima aplicaţie online de gestiune a asociaţiilor de locatari ce a fost lansată pe piaţă în 2010 și care a trecut testul primilor utilizatori. Aplicaţia pune la dispoziţia utilizatorilor 3 module de servicii. Este vorba de modulul de bază, Tabel, ce calculează lista de plată și gestionează fondurile, modulul Contabilitate, ce oferă toate serviciile de contabilitate necesare unei asociaţii de proprietari și modulul Acces Proprietari ce face din Aviziero o aplicaţie online care oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea acces non-stop la toate informaţiile legate de întreţinere.
“Unul din beneficiile cele mai mari ale proprietarilor este transparenţa completă pe care le-o oferă seriviciul. Ei pot să afle exact de unde vine suma de plată la întreţinere și cum au fost repartizate costurile. În plus au acces în permanenţă la informaţia actuală, dar și la arhiva întreţinerii prin intermediul contului personal. Administratorilor le simplifică munca și le asigură securitatea informaţiilor”, afirmă Bogdan Ioan, Managing Partner & Founder Aviziero.
Majoritatea persoanelor ce folosesc Aviziero sunt din București, dar și alte orașe din ţară precum Cluj și Constanţa se află pe harta utilizatorilor serviciului.
O confirmare a succesului Aviziero este premiul “Investiţia Anului” câștigat în cadrul START! Business, un program de educaţie antreprenorială dezvoltat de Junior Achievement România și susţinut de BCR.