10.000 de lire pentru Nokia N95 încrustat cu diamante

  Diamantele sunt cu siguranta cele care aduc oricarui gadget eleganta, splendoarea si stralucirea de care are nevoie. Asa se intampla si cu modelul Nokia N95, care a fost creat pentru utilizatorii care isi permit sa isi goleasca buzunarele pentru un gadget-bijuterie. Nokia N95 a fost imbracat in diamante de cea mai inalta calitate de catre adevaratii designeri de gageturi ai Mobiles Continetal. Pentru cunoscatori, diamantele naturale aflate pe intreaga suprafata a telefonului sunt de 4,4

 

Diamantele sunt cu siguranta cele care aduc oricarui gadget eleganta, splendoarea si stralucirea de care are nevoie. Asa se intampla si cu modelul Nokia N95, care a fost creat pentru utilizatorii care isi permit sa isi goleasca buzunarele pentru un gadget-bijuterie.

Nokia N95 a fost imbracat in diamante de cea mai inalta calitate de catre adevaratii designeri de gageturi ai Mobiles Continetal. Pentru cunoscatori, diamantele naturale aflate pe intreaga suprafata a telefonului sunt de 4,42 carate si au culoarea GH. Fiecare terminal incrustat cu pietre pretioase a fost asamblat manual si are cate o particularitate specifica.

Pretul telefonului este pe masura tehnologiilor ce le inglobeaza dar se ridica si la inaltimea diamantelor cu care este invelit: 10.000 de lire sterline.

Sursa: Born Rich