Acordul acoperă, de asemenea, 90 de aeronave A321neo suplimentare asupra cărora Wizz Air are drepturi de cumpărare fără angajament precum și o serie de motoare de rezervă.

Acordul este în valoare de peste 2,5 miliarde de dolari la prețurile de listă curente și este inclus în prețul plătit către Airbus S.A.S. în conformitate cu contractul de cumpărare a aeronavelor A321neo semnat de Wizz Air în 2015.

Ca parte a acordului, Wizz Air a intrat, de asemenea, într-un program de management al flotei de motoare pe termen lung cu Pratt & Whitney, asigurând servicii permanente de întreținere, de înaltă calitate, pentru motoarele de nouă tehnologie.

"În urma unui proces de analiză detaliat am ajuns la concluzia că motorul Geared Turbofan oferă cea mai bună valoare precum și eficiență maximă în ceea ce privește consumul de combustibil și eficiența operațiunilor. Aceste valori se vor traduce direct în costuri reduse de exploatare pentru afacerea noastre”, a spus József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.