Situat la marginea Lacului Ciric din Iaşi, înconjurat de pădure şi la doar 3 km de aeroport Complexul Hotelier Ciric este alegerea cea mai potrivită dacă veniţi în Iaşi.

Cu o capacitate de cazare de 60 de locuri şi 3 săli de conferinţă de dimensiuni diferite, Complexul Ciric poate fi locaţia ideală pentru evenimentele firmei dumneavoatră. Diversitatea restaurantelor cu specific internaţional, românesc şi pescăresc vor fi pe placul tuturor invitaţilor dumneavoastra indiferent de evenimentul organizat . Evadaţi din agitaţia oraşului într-o oază de linişte şi savuraţi varietatea preparatelor pe ce trei terase ale complexului nostru.

Restaurantul Grand Salon are o capacitate de 350 de locuri şi o terasă  de 200 de persoane iar priveliştea, decorul , fantâna arteziană şi licăririle lumânărilor de pe lac fac acestă locaţie ideală pentru petrecerile dumneavoastră.

Pentru preparatele din peşte trebuie sa veniţi la Bucatăria Pescărească – singurul restaurant cu specific pescăresc din Iaşi, iar dacă doriţi o petrecere românească cu batal la proţap, primire cu sare, colac şi ţuică, plăcinte la cuptorul din curte şi preparate tradiţionale puteţi opta pentru restaurantul La Ciupercă. 

Vara aceasta am pregatit pentru clienţii noştri o locaţie specială, un vaporaş  în mijlocul lacului pe care puteţi să savuraţi un cocktail sau un desert alături de cei dragi într-un decor deosebit.

Interetul  wireless, parcarea gratuita de 100 de locuri, transportul asigurat de la aeroport, plimbările cu caleaşca sau cu barca sunt doar câteva din facilităţile şi serviciile suplimentare pe care le oferim.

Vă aşteptăm într-un ambient plăcut, desăvârşit de natură.

www.ciric.ro
0232 219000