„Un alt exemplu este Oltchim. Noi am fost interesaţi de achiziţia combinatului. Are grave probleme de poluare. Oltul primeşte 500 tone de clorură de calciu reziduală, problemă care nu poate continua pentru că râul şi zona vor trebui să se schimbe pentru a continua să existe. Avem în vedere schimbarea tehnologiei, pentru a nu mai fi deversări în râul Olt. Vrem, de asemenea, să aplicăm o biotehnologie, realizată acum 20-30 de ani şi perfecţionată în ultimii ani. Astfel, Oltchim ar putea supravieţui”, a spus Băncilă.

El a mai zis că cele două combinate ar putea însemna bazele industriei chimice româneşti, care nu mai produc o serie de materiale în acest moment.

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Datele noastre sunt din ce mai supuse hackingului!

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL Tehnologie și Inovație în economia românească: „Companiile vorbesc despre cloud şi dispozitive interconectate, dar oamenii nu ştiu nici să folosească Excelul”

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: Legea securitătii cibernetice sper să mergă către Parlament în 2 săptămâni!

Marius Bostan: “Lanțul în industria IT este prea lung”

Ionuț Budișteanu, la Conferința Capital: Sunt foarte mulți IT-iști în România, dar sunt folosiți de corporații. Noi exportăm pentru alții

Ministrul Comunicațiilor, la conferința CAPITAL: „Ţara asta nu e a unora care dezbat la televizor, ci a celor care muncesc să aducă valoare”

Dragoş Şeuleanu, director executiv Măgurele High Tech Cluster: „Doar 50% din forţa de muncă de care avem nevoie o găsim în România”

Mulțumim partenerilor care ne-au ajutat la organizarea evenimentului: Universitatea Romano-Americana, Carrefour, Cris-Tim, ExxonMobil, Transfond, Teamnet, OMV Petrom si Chimcomplex.