Pagina de facebook a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF ocupă al doilea loc, cu mai bine de 129 de mii de fani. Acesta este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Aceasta este urmată de pagina de facebook a festivalului de muzica electronica psychedelica si cultura new age, Transylvania Calling, care a strâns aproape 118 mii de fani.  

Pe al patrulea loc se situează pagina evenimentului Media Music Awards, primele premii muzicale din ţară transparente şi de necontestat, pentru că se bazează pe raportările realizate de Media Forest Bucuresti- cea mai transparentă platformă de monitorizare din România la ora actuala,  cu peste 117 mii de fani. 

Pe ultimul loc se află pagina de facebook a Electric Castle Festival  cu peste 103 mii de like-uri. Festivalul va avea loc între 14 şi 17 iulie, la Castelul Banffy din Bontida, în judeţul Cluj. În 2015, circa 100 de mii de oamenii au cumpărat bilete pentru spectacole.