Producătorii au multe oferte demne de luat în seamă pentru acest segment, aşa că, cel puţin pentru unii, lansarea iPhone 5 va trece aproape neobservată, potrivit Business Insider. Publicaţia face un top al celor mai interesante oferte din acest punct de vedere.

5. Motorola Droid Bionic
După mai multe luni de amânare, mult-aşteptatul dispozitiv de la Motorola a apărut pe piaţă. Amânarea a fost însă cu folos: este unul dintre cele mai performante dispozitive existente. Preţul este pe măsură: peste 300 dolari cu abonament pe doi ani, în SUA.

4. Samsung DROID Charge
Acesta este un dispozitiv foarte puternic. Display-ul Super AMOLED Plus este extrem de apreciat de cei care rulează jocuri sau vor să vizioneze filme. Singurul minus ar putea fi preţul, de minim 300 dolari cu abonament pe doi ani, în SUA.

3. HTC Sensation 4G
Cel mai bune smartphone cu Android din reţeaua T-Mobile. Extrem de puternic, are interfaţa HTC Sense Skin 3.0 şi sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread. Preţul în ţara noastră începe de la 2.000 lei.

2. Google Nexus S 4G
Unul dintre smartphone-urile favorite ale ziariştilor americani, exploatează cel mai bine facilităţile oferite de Android. Cu acest model vei primi, garantat, toate update-urile în timpul cel mai scurt posibil. Iar cu aplicaţia Google Wallet poţi face cumpărăturile pe care ţi le doreşti, doar cu smartphone-ul. Preţul în România este de peste 1.000 lei.

1. Samsung Galaxy S II
Iată-l! Cel mai căutat smartphone Samsung este liderul acestui top. Unul dintre cele mai populare şi apreciate sisteme cu Android costă, în România, de la 1.800 lei.