Sursa: Tornado Sistems




Video-proiectorul BenQ-PE7700, premiat ca cel mai bun produs european la categoria video-proiectoare, de catre European Imaging and Sound Association (EISA),
isi face aparitia in Romania prin Tornado Sistems.


Modelul PE7700 a depasit nivelul competitorilor, confirmand pozitia de lider a companiei BenQ in domeniul video-proiectoarelor home theatre. “Multiplele posibilitati de interconectare, caracteristicile tehnice si design-ul modern fac din BenQ PE7700 un model de referinta” a afirmat juriul EISA.



European Imaging and Sound Association (EISA) este cea mai importanta institutie editoriala multimedia din Europa din care fac parte 50 de publicatii cu profil audio, video, electronic si fotografic, din 20 de tari.

Juriul, alcatuit din reprezentantii tuturor publicatiilor membre EISA, alege in fiecare an cele mai bune echipamente din mai multe categorii de produse lansate cu cel mult 12 luni in urma.


Modelul BenQ PE7700 beneficiaza de tehnologia “Senseve” care imbunatateste automat si dinamic imaginea, controland luminozitatea, realizand proceduri de mapare a culorii si de reducere a neclaritatii imaginilor. Video-proiectorul PE7700 beneficiaza totodata si de instalarea unui micro-filtru pentru praf pentru a preveni efectele particulelor de praf asupra chipsetului DMD, asigurand o mai lunga durata de viata a aparatului si o calitate constanta in timp a imaginii.


Produsul foloseste componente AV de ultima ora, chipset DMD cu HD2+ de la Texas Instruments, oferind utilizatorilor o luminozitate de 1100 ANSI lumeni, o rata de contrast de 2500:1 si pana la 16.7 milioane de culori. Rezolutia WXGA 1280 x 720 pixeli il recomanda pentru o gama larga de aplicatii.





Sursa: Capital, 26 august 2005