Astăzi în România a fost soare, dar a fost aproape inutil pentru că oamenii nu pot ieși din casă să se bucure de el. Este efectul crizei COVID-19, care la rândul ei a provocat instituirea stării de urgență, care la rândul ei ne obligă să stăm lipiți de știri din care aflăm ce dezastru e în România și în întreaga lume.

Noi și Lora, soarele și ghinionul

Nu așa stă situația încă și pentru o îndrăgită artistă de la noi. În urmă cu două săptămâni Lora și iubitul ei, Ionuț Gheanu, au plecat într-o vacanță în emisfera sudică, că așa se face când e iarnă la noi. Au ales frumoasă insulă Bali, parte a Indonesiei și aflată la granița dintre oceanele Pacific și Indian.

Numai că ce doi au avut ghinion, dacă poate fi numit așa. Din cauza COVID-19 și a suspendării majorității zborurilor aeriene, Lora și iubitul ai au rămas blocați pe insulă. „Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în 3 ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O nebunie.”, a povestit Lora pentru Viva!

Curat ghinion! Dar nu ar trebui să ne simțim frustrați. Avem lucruri în comun cu Lora: soarele și ghinionul. Numai că soarele a provocat astăzi pe insula exotică Bali o temperatură de 32 de grade în timpul zilei și 25 noapte, la noi 15 cu 4 grade. În cazul ghinionului, este evident la ce mă refer.

Se pozează pe buget redus

Lora a povestit pentru revista Viva că s-a adaptat repede situației și a început să facă sesiuni foto pe malul oceanului. Artista a povestit că atât ea, cât și iubitul ei sunt bine, însă problematică este reîntoarcerea în România. Mai mult, aceștia au plecat cu un buget limitat pentru vacanță.

„Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă, doar să zburăm de aici, dar odată ieșiți de pe teritoriu nu știe nimeni nimic. Și dacă rămâi în carantină pe unde faci escală nu interesează pe nimeni. Gen să te oprească acolo, să rămâi în aeroport. În Dubai unele persoane au fost nevoite să se cazeze în hotelul aeroportului. Probabil o sa așteptăm compania noastră, am înțeles că la sfârșitul lui aprilie e posibil.”, a continuat artista.

Practic artista mai are de stat vreo lună în Bali cu un buget redus. Lora face și niște filmări periodice pe insula exoctică, producții ce pot fi găsite pe pagina sa de socializare. Iată una dintre ele:

Bali este o insulă mică din Indonezia, între insulele Java Sumatra și Lombok, este una dintre cele mai mari atracții turistice din lume, datorita atat calitatilor balneo-climaterice naturale imbinate cu tehnicile terapeutice traditionale de origine indiana, chinezeasca contopite in masajul balinez anti stress cat si posibilitatilor foarte variate de divertisment, ce includ surfing, scufundari, pescuit, excursii in jungla, turism cultural.