VIDEO. Imagini nemaivăzute cu Florin Cîțu. Cum a fost înregistrat premierul?

Premierul a punctat că elevii l-au “alergat puțin” însa acesta a surprins în timpul jocului. Aparent, prim ministrul Florin Cîțu a rămas în formă, chiar și după distanțarea socială din timpul pandemiei de coronavirus.

”Am avut un schimb de pase cu elevii de la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt”, după ora lor de sport. M-au alergat puțin băieții.”, a spus premierul alături de videoclipul postat pe pagina sa de Facebook.

Florin Cîțu a fost în Satu Mare pentru a verifica un centru de vaccinare

Premierul a susținut o declarație de presă la finalul vizitei în care a precizat că a dorit să vadă neapărat centrul de vaccinare pentru că este un liceu teologic dar și pentru că a dorit să vadă cum merge campania de vaccinare în Satu Mare.

”Am vrut neapărat să văd și acest centru de vaccinare, mai ales că este un liceu teologic, dar voiam neapărat să văd cum merge și campania de vaccinare și la Satu Mare și sper că v-ați obișnuit, o să merg în mai multe zone din țară și lucrurile merg foarte bine și aici. Între timp, am primit și vestea bună în ceea ce privește Bucureștiul, de astăzi suntem sub 1,5 la mie rată de infectare în București, ceea ce înseamnă că această campanie de vaccinare este de succes.

Este singurul lucru care s-a modificat. Am luat câteva măsuri, e adevărat, în februarie, după aceea câteva în aprilie, dar singurul lucru major care s-a modificat în ultima lună de zile a fost această campanie de vaccinare, deci e singurul element nou și este singurul element nou care explică evoluția ratei de infectare în România sau de pozitivare în România în toată țara, nu doar în anumite județe, deci vedem o scădere semnificativă în toată țara, a declarat prim-ministru, la finalul vizitei.”, spune premierul.

Sursa foto: Capital