După lansarea de anul trecut, de la New Work, plasturele anti-mahmureală inventat de chirurgul plastician american Leonard Grossman, se vinde deja şi pe piaţa din Marea Britanie.

În prospect scrie că plasturele, care conţine vitaminele A,B,D,E, acid folic şi extract de fructe,
înlocuieşte vitaminele şi acizii pierduţi în timpul consumului de alcool, scrie Daily Mail.

Consumatorilor li se recomandă să aplice plasturele, care seamană destul de mult cu cel care conţine nicotină, cu 45 de minute înainte să înceapă să bea şi să îl lase până a doua zi sau aproximativ opt ore după ce a terminat de băut.

Reyultatul: "L-am încercat de două ori (…) după nouă sau zece pahare de martini. A funcţionat perfect", îl laudă un consumator. De menţional că „plasturele împotriva mahmurelii” nu a  primit nicio certificare medicală.

În Marea Birtanie, plasturele este comercializat prin site-ului Firebox. „Potrivit celor spuse de inventator, plasturele nu împiedică îmbătarea şi nici comportamentele manifestate la beţie, ci doar ajută la recuperarea mai rapidă a organismului”, notează site-ul amintit, citat de Daily Mail.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2225670/Say-goodbye-morning-feeling-A-simple-patch-miracle-hangover-cure-ALL-waiting-for.html
Sursa: Daily Mail