Astfel, noile rute vor fi operate din Viena cu destinaţii ca Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanţa, Rodos, Heraklion, Zakynthos şi Marrakech.

Potrivit sursei citate, biletele spre aceste destinaţii pot fi deja rezervate la preţuri ce pornesc de la 19,99 de euro/dus, cu taxa de administrate inclusă, precum şi un bagaj de mână (max: 40x30x20cm).

„Lansarea acestor noi rute şi dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air de la baza sa din Viena stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi. Respectând toate reglementările naţionale şi internaţionale, dar şi restricţiile, prin reluarea operaţiunilor de la Viena, Wizz a făcut posibilă călătoriile esenţiale pentru mulţi clienţi, sprijinind astfel şi reunirea familiilor”, menţionează operatorul aerian.

Noi măsuri la Wizz Air

Recent, Wizz Air a anunţat, o serie de măsuri de igienă crescute pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. În acest context, ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.

Totodată, aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală.

De asemenea, fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. În plus, pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de către autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, Wizz Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321, una dintre cele mai tinere flote din lume şi oferă mai mult de 710 rute din 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări.