Elena Merișoreanu a fost de multe ori colegă de turnee cu Ion Dolănescu. Recent, cântăreața a povestit câteva secrete din spatele culiselor și ce se întâmpla pe vremea aceea. Se pare că Ion Dolănescu a avut un mare succes la femei. El era foarte discret, dar cu toate acestea a avut două mari iubiri pe care nu le-a putut ascunde.

Cele două mari iubiri ale lui Ion Dolănescu

„Am făcut multe turnee cu Ion Dolănescu, el mi-a fost coleg. Ion a avut aceste două mari iubiri, pe Maria Ciobanu, mama lui Ionuț, și pe Margarita Valenciano, mama lui Dragoș. Dar, lasă, că a mai avut și pe altele! A fost însă foarte discret, nu povestea. Avea mare succes la femei.

Îmi aduc aminte că a venit una la el, care a leșinat, când l-a văzut. Striga: „Vreau să pun mâna pe el!”. Ion Dolănescu a fost un simbol, un fel de Elvis Presley al României. Era nebunie, isterie, la spectacolele lui! Dacă avea concert la sală, se dărâmau balcoanele, se spărgeau ușile, ca la Irina Loghin, când a apărut în duet cu Benone Sinulescu.

Pe urmă, au venit Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, care au spart toate topurile, ca duet. Cu cine s-a potrivit Ion Dolănescu cel mai bine? N-am să știu niciodată. A avut o mare pasiune și pentru Maria Ciobanu, o solistă fără egal, dar și pentru Margarita, mama lui Dragoș, cu care mai venea în turnee, o femeie stilată și învățată.”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, pentru Impact.ro

Adevărul despre relația cu Nadia Comăneci

De asemenea, în anii ’80, Ion Dolănescu a fost foarte apropiat de Nadia Comăneci, fosta mare campioană a gimnasticii mondiale. În urmă cu ceva timp, Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, a făcut dezvăluiri interesante în legătură cu acest subiect.

„Tata mi-a povestit, cu câțiva ani înainte de a muri, despre Nadia Comăneci, vorbea foarte frumos despre ea, o numea steaua mea, o aprecia și ca femeie, și ca sportivă. Despre relația lor sufletească nu a dorit să spună mai multe, pentru că Ion Dolănescu era un adevărat cavaler, un domn, nu se lăuda la nimeni cu iubirile lui.

Nadia a plecat din casa tatălui meu, în acea seară, când a decis să fugă din România, avea multe emoții, se temea să nu fie prinsă. A fost o despărțire dureroasă. După ce s-a aflat, a venit Miliția și i-a luat pe tata și pe mamaie Didina la secție, i-au ținut timp de trei zile, ca să spună tot ce știu despre Nadia. Tata a fost foarte trist după plecarea Nadiei și cred că toată viața i-a rămas gândul la ea.”, a mărturisit Dragoș Dolănescu.