Decizie neașteptată luată de Simona Halep! Marea campioană luat o hotărâre extrem de importantă, mai ales în actualul context în care se află. După ce s-a aflat de o a treia amânare a procesului de dopaj, marea noastră tenismenă a reacționat extrem de dur.

Audierea Simonei Halep trebuia să aibă loc inițial în luna februarie, dar a fost amânată pentru martie. Ulterior, s-a stabilit data de 29 mai. Supărată extrem de tare, Halep a transmis un mesaj dur la adesa reprezentanților ITIA.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA! Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead, a afirmat public acum trei zile că se angajează să gestioneze cazul într-un mod empatic, eficient și rapid, în același timp a solicitat tribunalului să amâne din nou audierea, pentru a treia oară”, a spus Halep.

Simona Halep a decis să plece din România

Chiar dacă a pierdut enorm de mulți bani dar și timp prețios, Halep este decisă să lupte. Cu toate acestea, ea încearcă, pe cât posibil, să își vadă în continuare de viață și să petreacă cât mai mult timp într-un mod plăcut, astfel încât perioada stresantă să nu își pună amprenta prea tare.

Din acest motiv, Halep a luat o decizie categorică. Ea a plecat din țară!

Marea noastră campioană a fost observată într-o ținută foarte lejeră, joi dimineață, la „Aeroportul Henri Coandă”. Înainte de se urca în avion, Simona Halep s-a fotografiat alături de Amme, cea care și-a dorit o poză cu dubla campioană de Grand Slam.

Unde ar putea fi marea campioană

Conform informațiilor, Halep a plecat din România pentru a se relaxa într-o binemeritată vacanță. Cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda, se află și ea la Roma. Cum cele două au petrecut numeroase vacanțe împreună, nu este exclus ca sportiva să fi făcut echipă împreună și de această dată.

Simona Halep este suspendată provizoriu din 7 octombrie 2022, după un test pozitiv cu Roxadustat la US Open, iar recent a solicitat ca dosarul ei de dopaj să fie finalizat cât mai repede. Mai mult sportiva a acuzat ITIA că tergiversează fără motiv audierea ei de către Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, mai ales după o nouă cerere de amânare.