Cererea de intrare în reorganizare judiciară a lanţului de magazine a fost aprobată de Tribunalul Bucureşti, în data de 26 septembrie 2011, administrator judiciar fiind numită Casa de Insolvenţă Transilvania.

Retailerul GSM a fost nevoit să intre în reorganizare judiciară pe baza unui trecut financiar defectuos, moştenire a unui management anterior deficitar. Astfel, reţeaua de magazine a făcut parte din grupul Globalicom-Trade LTD, companie israeliană cotată la bursa din Tel-Aviv,  care s-a dizolvat în luna iulie 2011, brandul Say rămânând practic fără finanţator.

Reţeaua de magazine Say a început deja procesul de restructurare a activităţii, după ce la începutul anului 2011 şi-a schimbat managementul, în funcţia de CEO fiind numit Petruţ Stoica, fost CEO Avenir Telecom, o persoană extrem de apreciată în mediul de business românesc.

Reorganizarea companiei vizează şi cooptarea unui nou acţionariat solid, în acest sens  existând deja un investitor interesat în preluarea reţelei şi susţinerea dezvoltării viitoare a acesteia.
 
„Există deja un investitor care şi-a manifestat intenţia de a prelua cele 68 de magazine care fac parte în prezent din reţea. Mai mult, până la sfârşitul anului avem în plan deschiderea a 19 magazine noi iar pe baza finanţării noului acţionariat estimăm că până la finele anului 2012 numărul magazinelor va ajunge la 100”, a declarat Petruţ Stoica, CEO al lanţului de magazine Say.

Cifra de afaceri a retailerului pentru 2010 a fost de 41 mil. lei, iar pentru anul viitor se estimează un nivel de 43 mil. lei. Pentru 2012, reprezentanţii companiei, estimează un rulaj de 50 mil. lei.

În prezent, reţeaua Say numără 68 de magazine operaţionale în ţară. Toate aceste magazine sunt localizate în cadrul principalelor centre comerciale, galerii comerciale sau mall-uri, 40 dintre acestea fiind în galeriile Kaufland.