Unde a fost surprinsă fiica fostului lider PSD

Alexandra Dragnea și-a ajutat prietenul în cariera muzicală, punându-i la dispoziţie chiar și domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca artistul să filmeze un videoclip. Mațaev a filmat acolo piesa „Cu capul în nori”, iar Alexandra Dragnea a apărut chiar și în videoclipul iubitului ei.

„Alexandra a venit ca susținătoare, special pentru mine. A venit în culise, m-a văzut și i-a plăcut. A fost dragoste la prima vedere, dar nu credeam că avem șanse să fim împreună… Știam dinainte că trebuie să vină o fată, dar nu știam cine e” , declara, la un moment dat, Mațaev , aducându-și aminte de momentul în care și-a văzut, pentru prima oară, viitoarea iubită.

Aceștia au fost surprinși în mall, la cumpărături. Alex Mațaev a avut de îndurat mai multe ore de chin, la cumpărături deoarece fiica lui Liviu Dragnea a dorit să cutreiere mall-ul și nu a iertat niciun magazin. Cei doi au făcut „kilometri”, străbătând magazinele, potrivit voxbiz.ro

Interdicție de a intra în Statele Unite

“Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public (accesul în SUA, n.r.) fostului președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție. În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite. Legea mai prevede ca Secretarul de Stat să indice public sau privat acei indivizi și pe membrii familiei lor. Pe lângă indicarea domnului Dragnea, secretarul de stat îi mai indică public pe cei doi copii: Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea”, a fost transmis în comunicatul Departamentului de Stat.

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, care era stabilită în California din 2018, pentru studii, nu a fost expulzată, pentru că se afla în România la momentul deciziei, alături de iubitul ei originar din Republica Moldova, potrivit sursei menționate.