După ce în ultima sa apariţie Razy a renunţat la costumul din piele, preferând o bluză neagră, cu o mânecă lipsă, la care a “asortat” o mască albă, în semifinală acesta s-a îmbrăcat într-un costum negru din piele şi a dansat pe coloana sonoră a filmului “Matrix”.

Dansul său a convins publicul cât şi pe cei patru membri ai juriului care au considerat că aceasta merită să fie în finală. Razy Gogonea are 28 de ani şi de doi ani locuieşte în Manchester, împreună cu prietena sa. 
Gogonea a plecat din România la 19 ani pentru a-şi îndeplini visul, acela de a lucra ca dansator. Pentru a reuşi să facă complicatele figuri ale lui Keanu Reeves din filmul Matrix tânărul se antrenează şi câte 10 ore pe zi. Mişcarile de break-dance sunt acum ceva normal pentru el, deşi îi solicită toţi muşchii, iar pentru numărul prezentat la "Britain’s got talent"  s-a pregătit timp de şase luni.

Câştigătorul “Britanicii au talent” va pleca acasă cu 100.000 de lire sterline, în jur de 112.000 euro.

<iframe frameborder="0" width="560" height="316" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/xj3bit?width=560"></iframe><br /><a href="https://www.dailymotion.com/video/xj3bit_razy-gogonea-matrix-guy-britains-got-talent-semi-final_shortfilms" target="_blank">Razy Gogonea (Matrix Guy) – Britains Got Talent…</a> <i>de <a href="https://www.dailymotion.com/UCANLEARNPOKERdotCOM" target="_blank">UCANLEARNPOKERdotCOM</a></i>